Autizam forum

Autizam forum


You are not connected. Please login or register

Nasilno mučili autističnog mladića, a sudac ih oslobodio

Go down  Message [Page 1 of 1]

Pepita

avatar
Admin
Trojica mladića mučila su 17-godišnjeg autističnog mladića i sve to snimali mobitelom. Tortura je trajala tri dana u svibnju ove godine, a sve je otkrila mladićeva teta kad je primijetila ozljede na njegovom tijelu i glavi.
Udarali su ga u glavu, prsa, tukli ga teniskim reketom i naposlijetku ga bacili niz strmi nasip, prenosi Daily Mail. Izmučenog tinejdžera, koji pati od Aspergerova sindorma, jednog tipa autizma, također su gađali psećim izmetom i grebali mu ruke i noge brusnim papirom. Uz sve to prisiljavali su ga da pije votku i džin sve dok se ne osvijesti.
Zalijepili mu ljepljivu traku na genitalije
Koliko je tortura bila bezobzirna svjedoči i smijeh trojice nasilnika tijekom snimanja. Smijeh se čuo i na snimci na kojoj su 17-godišnjaku na genitalije zalijepili ljepljivu traku te je nasilno odlijepili.
Sve to sucu Jonathanu Geaku očito nije djelovalo brutalno pa je trojicu 18-godišnjaka oslobodio. Dodijelio im je 80 sati društvenog rada i uvjetnu kaznu u trajanju od 12 mjeseci. Članovi ove nasilničke bande rekli su da su se radili iz dosade. Na snimkama se čuje kako ih vršnjak moli da ga ne ozlijede.
I dok su obitelj i javnost zgroženi sudskom odlukom, sudac je svoju odluku obrazložio argumentima dobi trojice mladića, činjenice da su se izjasnili krivima te da su se pokajali za ono što su učinili. Obitelj, policijski inspektori i neki članovi parlamenta traže razmatranje skandalozne odluke suda.

izvor


_________________
P. 1998.g-pervazivni razvojni poremećaj
If someone tells you they have 'found the cure' 'cause' for Autism make sure you see their Nobel Prize before you buy whatever they are selling.

bucko

avatar
kako li samo svugde pravda vlada,ja mislim da u teksasu u vreme kauboja je vladalo vise pravo nego danas po svetu.zgrozi ti se ovakvo nesto i bez toga sto je mali imao autizam.

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum