Autizam forum

Autizam forum


You are not connected. Please login or register

Autist opečen vrelom vodom

Go to page : Previous  1, 2

Go down  Message [Page 2 of 2]

51 Re: Autist opečen vrelom vodom on Fri Jun 19, 2009 8:52 pm

Gost


Guest
ally24---ovaj moj sarkazam -bio je epilog na recimo (studenta na fakultetu speče djelatnik)--ko bi izgubija posao---djelatnik u zatvor ,a ravnatelju otkaz--tako se to dela---

ali očito nemožemo biti dovoljno jasan i jak glas onih koji ga nemaju....

ne smatrm da su djelatnici svi odreda frikovi,mislim da velika većina stvarno zasluže svoju plaću i ja stvarno mislim da su uvjeti drukčiji nego li u NTškolama i ustanovama isto kao što mi nismo više tipične obitelji (naša svakodnevnica se uvelike razlikuje od obitelji koje nemaju ovaj problem) ---ali pošto smo podigli letvicu tolerancije više prema djeci to neznači da moramo i djelatnicima(njima može plaće),ali prag tolerancije na nehumanost nesmimo dizat--ili moramo

52 Re: Autist opečen vrelom vodom on Fri Jun 19, 2009 9:19 pm

Gost


Guest
glori wrote:ally24---ovaj moj sarkazam -bio je epilog na recimo (studenta na fakultetu speče djelatnik)--ko bi izgubija posao---djelatnik u zatvor ,a ravnatelju otkaz--tako se to dela---

nisam bas uvjeren da bi se to tako odigralo!? jedan s bemvejcen istaraca i ubije dvi maloljetnice pa ne odlezi ni 15 mjeseci a ti ocekujes tako drasticne kazne za to na faksu!? di ti zivis?

53 Re: Autist opečen vrelom vodom on Fri Jun 19, 2009 9:27 pm

Gost


Guest
još nešto mislim da su centri previše zatvoreni i uopće ne brinu o istoj populaciji koja je van centra----a mislim da tu leži velik dio problema o needuciranoj javnosti prema ovom problemu,a također zakonodavstvo i materijalna potpora ne prate problem.....

ive i tu je bija problem tko ,a ne šta je napravija....da se to nekom "običnom"desilo vjerujem da bi bilo rigoroznije....bitno je izgleda kako si pokriven vezama i papirima ,a nije bitno šta radiš...

najbolje da ostane sve kako je

54 Re: Autist opečen vrelom vodom on Fri Jun 19, 2009 9:37 pm

gaga


Dobila i ja na kučnu adresu ispriku g.Dokleje i pitam se koji je razlog za slanje tog dopisa?Zar nas treba uvjeravati da su naša djeca sigurna u Centru?Ally24-djelatnike koji vole svoj posao,vole djecu s kojom rade i imaju volje,želje i strpljenja naučiti ih nešto i poslje toga s ponosom reči to sam ja uspio/la napraviti u suradnji s djetetom-svaka čast!Za to ih treba nagraditi 13 plačom u god.,a vjerujem da takvih ima i srdačno ih pozdravljam!

55 Re: Autist opečen vrelom vodom on Fri Jun 19, 2009 10:19 pm

Gost


Guest
gaga wrote:Dobila i ja na kučnu adresu ispriku g.Dokleje

Dobili su je svi roditelji i obitelji čija su djeca na bilo koji način uključena u Centar .

Ja sam stavila ispriku na portal poradi roditelja koji ju nisu dobili na svoje adrese, a i njih se zapravo ovo tiče .

56 Re: Autist opečen vrelom vodom on Fri Jun 19, 2009 10:45 pm

Gost


Guest
Ja nisam dobila ispriku.

57 Re: Autist opečen vrelom vodom on Sat Jun 20, 2009 7:23 am

Gost


Guest
Ni ja nisam dobila isprriku???

58 Re: Autist opečen vrelom vodom on Tue Jun 23, 2009 7:57 am

Gost


Guest
Evo jutros stigla i meni ispričnica.

59 Re: Autist opečen vrelom vodom on Mon Aug 24, 2009 1:45 pm

Pepita

avatar
Admin
Zna li netko kako je sad štičenik centra?Je li bolje ?


_________________
P. 1998.g-pervazivni razvojni poremećaj
If someone tells you they have 'found the cure' 'cause' for Autism make sure you see their Nobel Prize before you buy whatever they are selling.

60 Re: Autist opečen vrelom vodom on Mon Aug 24, 2009 7:42 pm

Gost


Guest
da-zna li netko?

61 Re: Autist opečen vrelom vodom on Tue Aug 25, 2009 5:06 am

ally24


bolje je, oporavlja se dobro

62 Re: Autist opečen vrelom vodom on Sat May 07, 2011 10:20 pm

Pepita

avatar
Admin
andrij wrote:11. 06. 2009. | 19:20
U Traumatološkoj bolnici u Zagrebu za život se bori štićenik Centra za autizam u DubraviOpečeni mladić bori se za život u bolnici u Draškovićevoj ulici
Foto: Hassan Haidar Diab

Beživotan, priključen na aparate koji ga održavaju na životu, mladić s opečenim genitalijama, dišnim putovima i udovima, sa sepsom i upalom pluća kao posljedicama teških opeklina leži na drugom katu bolnice u Draškovićevoj zbog posljedica tuširanja vrelom vodom koje su mu donijele opekline 2B stupnja.

Mladiću je 26 godina i bori se za život. Štićenik je Centra za autizam u zagrebačkoj Dubravi i ima psihomotoričke smetnje. Doznajemo da su mladića ozlijedili djelatnici Centra za autizam 30. svibnja ove godine. Naime, drugi se put namazao vlastitim izmetom po tijelu.

Strašne odluke

Ipak, tvrdi naš izvor, djelatnik doma pola ga je sata tuširao vrelom vodom, a potom mu je koža doslovno otpadala s tijela. Mladić je hospitaliziran sa 30 posto opečena tijela, a povjerenstvo doma samoinicijativno je odlučilo da se spornog djelatnika udalji s dotadašnjeg posla te da ne obavijeste policiju.

Iako se taj stravičan događaj, očito, pokušavao zataškati, beživotno i opečeno tijelo mladića na drugom katu bolnice u Draškovićevoj gorka je činjenica koja nikoga ne može izuzeti od krivnje.

Nezgoda pri tuširanju

Također, kako tvrde naši izvori, nevjerojatno je da su djelatnici doma pri zaprimanju mladića u bolnicu dežurnom bolničkom osoblju rekli kako on nema živih roditelja, njihov je štićenik te su njegovoj majci u Splitu tek kasno navečer javili kako joj je sin u bolnici zadržan zbog nezgode pri tuširanju. Šokirana stanjem zatečenim pri posjetu sinu u bolnici, majka je policiji podnijela prijavu.


IZVOR
brzo će 2 godine ....otišlo u zaborav ...nema veze No


_________________
P. 1998.g-pervazivni razvojni poremećaj
If someone tells you they have 'found the cure' 'cause' for Autism make sure you see their Nobel Prize before you buy whatever they are selling.

Sponsored content


Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Similar topics

-

» AUTIZAM

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum