Autizam forum

Autizam forum


You are not connected. Please login or register

Mobitel za osobe s posebnim potrebama u Vipu

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Mobitel za osobe s posebnim potrebama u Vipu on Tue Aug 25, 2009 9:06 am

Pepita

avatar
Admin
Mobitel za osobe s posebnim potrebama u Vipu
24.08.2009.Mobilni telefon emporiaLIFEplus posebno kreiran i prilagođen potrebama slabovidnih i slijepih osoba te osoba sa slušnim oštećenjima odnedavno se nalazi u Vip ponudi.

Uređaj sadrži tipku za poziv u nuždi koja se nalazi na stražnjoj strani telefona, a njezina je glavna funkcija pozivanje unaprijed definiranih brojeva u slučaju bilo kakve opasnosti. Uz veliki zaslon uređaja koji olakšava vidljivost, u korištenju uređaja pomažu i znatno veće tipke nego kod standardnih modela mobitela. Pristup svim osnovnim opcijama uređaja, poput zaključavanja i otključavanja tipkovnice, isključivanja i uključivanja uređaja, regulacije glasnoće zvučnika, budilici, svjetiljki, SMS porukama i imeniku prilazi se direktno, a ne kroz izbornik.

Zvučnik uređaja posebno je prilagođen osobama s oštećenjima sluha, a sadrži i jaki vibracijski mehanizam. Također, zvučnici su kompatibilni sa slušnim aparatom te su smetnje i šumovi svedeni na minimum.

U Vip ponudi cijena EmporiaLIFEplus uređaja je 1491 kunu, a uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca uređaj se može dobiti već za 891 kunu. Uz produljenje pretplatničkog ugovara na 24 mjeseca cijena je 791 kunu.

Izvor


_________________
P. 1998.g-pervazivni razvojni poremećaj
If someone tells you they have 'found the cure' 'cause' for Autism make sure you see their Nobel Prize before you buy whatever they are selling.

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum