Autizam forum

Autizam forum


You are not connected. Please login or register

Pomozite da ovi dječaci dobiju siguran dom

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Pomozite da ovi dječaci dobiju siguran dom on Mon Dec 07, 2009 9:59 pm

Gost


Guest
Pomozite da ovi dječaci dobiju siguran dom  • Edin treba vašu pomoć

Edin ima Downov sindrom, a Mihael boluje od autizma.

Njihove obitelji zbog neimaštine jedva preživljavaju, a skromni domovi su trošni i prijeti im urušavanje. Stoga je udruga Dobro srce pokrenula humanitarnu akciju kojom sakuplja novac za pomoć Edinovoj i Mihaelovoj obitelji kako bi do Božića dobili novi dom.Strah, tuga i očaj uvukli su se u svakodnevni život obitelji Mitrović iz Eruduta koja zbog siromaštva jedva preživljava iz mjeseca u mjesec i pomoć im je neophodna.

Oba roditelja su nezaposlena, povremeno rade sezonske poslove u vinogradu, a žive od dječjeg doplatka.

Majka Vedrana brine za svoju trojicu sinova kojima ponekad nema što dati za jesti. Mihael, koji ima 10 godina, boluje od autizma, te je Vedrana primorana stalno obilaziti doktore.

  • Mihael i njegova obitelj

Obitelj živi u staroj trošnoj kući, u kojoj se zidovi urušavaju, punoj vlage i miševa. Krov prokišnjava na sve strane pa se boje zime koja će uskoro doći. Instalacije su dotrajale, te im prijeti i mogućnost požara.

Druga obitelj koja treba pomoć je obitelj Berleković iz Darde koja ima bolesnoga sina Edina.

Edin ima Downov sindrom i ovisan je o majci 24 sata. Kuća u kojoj sada žive je trošna kao da će se svakog časa srušiti, pa su roditelji malog Edina od straha oboljeli na živce.
Edinova majka Sadeta često je uplakana zvala udrugu Dobro srce progovarajući o svom turobnom životu gdje se isto osjećala odbačena i zaboravljena.

Stoga je humanitarna udruga Dobro srce odlučila pomoći ovim dvjema obiteljima kako bi do Božića dobili siguran krov nad glavom.

Svi oni koji žele pomoći obiteljima Mitrović i Berleković mogu svoj doprinos uplatiti na žiroračun humanitarna udruge Dobro srce, Bartola
Kašića 67, Slavonski Brod.

Žiroračun
Raiffeisen Bank

ŽIRO RAČUN: 2484008 -1104466044

MB: 02309432
Udruga Dobro srce osnovana je 15. prosinca 2007. godine s najvažnijim ciljem razvijanja aktivnosti davanja, te usmjeravanje ljudi k pravim životnim vrijednostima, kao što su humanost bez granica i pomaganje siromašnim obiteljima.

Udruga Dobro srce


I Z V O R

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum